Περιγραφή

Γιορτάστε το επιχειρείν και επικοινωνήστε με τους πελάτες σας κάθε ημέρα!

Ο εκδοτικός οίκος Rosili παρουσιάζει το βιβλίο:

"ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ: 365 ευκαιρίες επικοινωνίας με τον πελάτη για όλο το έτος"
του συγγραφέα Οδυσσέα Κόλλια

Το βιβλίο "Γιορτή στο επιχειρείν" παρουσιάζει τις Παγκόσμιες και Εθνικές Ημέρες του έτους και προτείνει ενέργειες μάρκετινγκ για την αξιοποίησή τους σε κάθε επάγγελμα και τομέα επιχείρησης.

Σκοπός του βιβλίου είναι να ενθαρρύνει τους επιχειρηματίες να ενσωματώσουν τον εορτασμό των Παγκόσμιων και Εθνικών Ημερών στις δραστηριότητές τους προκειμένου να επιτύχουν:

Το βιβλίο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, πωλητές, αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς και σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται στο επιχειρείν και ενδιαφέρονται για την υιοθέτηση ενός καινοτόμου εργαλείου μάρκετινγκ με σκοπό την ανάπτυξη των πωλήσεων, την καλλιέργεια των δημοσίων σχέσεων και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη.

 

ISBN 978-618-5131-28-9
Λιανική Τιμή 1̶6̶,̶6̶5̶ ̶€̶  14,99 €
'Ετος έκδοσης 2017
Σελίδες 256
Διάσταση / Εξώφυλλο 24 x 17 / Μαλακό

Περιεχόμενα

Λήψη αρχείου

Απόσπασμα

Λήψη αρχείου

Συγγραφέας

undefined

Ο Οδυσσέας Κόλλιας είναι απόφοιτος του Πανεπι­στημίου Πειραιά και κατέχει Master (M.B.A.) από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης.

Συνεργάζεται με ιδι­ωτικές επιχειρήσεις και φορείς της Δια Βίου Εκπαί­δευσης. Διδάσκει στα e learning προγράμματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Κέντρο Έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, την Εθνική Συνομοσπον­δία Ελληνικού Εμπορίου (ε.σ.ε.ε.), την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ε.ε.δ.ε.). Έχει διατελέσει Σύμβουλος Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ.

Πιστεύει ότι η ελληνική οικονομία και κοινωνία θα εξελι­χθούν εάν αναπτυχθεί το επίπεδο Εξυπηρέτησης Πελατών, τόσο στον Δημόσιο, όσο και στον Ιδιωτικό τομέα.

Κριτικές

undefined
"Ένα βιβλίο βγαλμένο από την πλούσια εμπειρία του συγγραφέα για το Μάρκετινγκ και ιδιαίτερα για το Λιανεμπόριο. Δίνει αξία στην κάθε ημέρα του Επιχειρηματία προτείνοντας ενέργειες που διευκολύνουν και αναβαθμίζουν την Επιχείρηση που θα τις εφαρμόσει. Είναι ένα απλό εργαλείο για γρήγορα και απτά αποτελέσματα."
Πέτρος Γ. Μάλλιαρης, Ομότιμος Καθηγητής Μάρκετινγκ Πανεπιστημίου Πειραιά
 
undefined
"Είναι ένα βιβλίο που πρέπει να υπάρχει στη βιβλιοθήκη κάθε Επιχειρηματία και Επιχείρησης, γιατί δίνει απλές λύσεις στα θέματα Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Πωλήσεων."
Αντώνης Μακρής, Πρόεδρος Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ)
 
undefined
"Ένα πρακτικό βοήθημα για τον επιχειρηματία η για αυτόν που θέλει να ξεκινήσει την επιχείρησή του, βασισμένο επάνω σε μια σύγχρονη και πρακτική ιδέα του συγγραφέα, που χρησιμεύει ως ένα ακόμα εργαλείο στην προσπάθεια για αναβάθμιση των Υπηρεσιών και την δημιουργία εμπειριών."
Dr. Ηλίας Καπαρελιώτης, Head of Marketing Department Deree – The American College

Επικοινωνία

undefined

www.rosili.gr • info@rosili.gr 
Έδρα: Εθνικής Αντιστάσεως 6, 15344, Γέρακας Αττικής • Τηλ. 210 6615050
Βιβλιοπωλείο: Μαυρομιχάλη 5, 10679, Αθήνα • Τηλ. 210 3387288