Περιγραφή

«Το Μάρκετινγκ της επιχείρησής σας!" - Βιβλίο πρακτικών ασκήσεων

"Το Μάρκετινγκ της επιχείρησής σας!" απευθύνεται σε επιχειρηματίες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες. Αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό που βήμα βήμα θα τους βοηθήσει να σχεδιάσουν τη στρατηγική μάρκετινγκ της επιχείρησής τους με στόχο την ανάπτυξη και την επιτυχία της.

Πλούσιο σε παραδείγματα και πρακτικές ασκήσεις και γραμμένο σε απλή γλώσσα χωρίς τους δύσκολους ορισμούς του μάρκετινγκ και χωρίς περιττή θεωρία, καθοδηγεί τον αναγνώστη να απαντήσει σε ερωτήματα, όπως:

→  Πώς θα αναπτύξω την επιχείρησή μου;
→  Ποια στρατηγική να ακολουθήσω για να έχει η επιχείρησή μου υγιή ανάπτυξη;
→  Ποιες ενέργειες μάρκετινγκ ταιριάζουν στην επιχείρησή μου;
→  Πόσα χρήματα πρέπει να ξοδεύω στην προώθηση της επιχείρησής μου;
→  Πώς μπορώ να διαφοροποιηθώ από τον ανταγωνιστή μου;
→  Πώς μπορώ να βρω νέους πελάτες και να διατηρήσω αυτούς που έχω;

Ολοκληρώνοντας αυτό το βιβλίο και έχοντας συμπληρώσει όλες τις προτεινόμενες ασκήσεις, ο αναγνώστης θα έχει κατανοήσει τις βασικές αρχές Μάρκετινγκ και θα είναι ικανός να θέσει τις βάσεις για τη σωστή κι έξυπνη ανάπτυξη της επιχείρησής του.


Συγγραφέας                   : Θέμης Σαρανταένας, σύμβουλος Μάρκετινγκ
ISBN                              : 978-960-7745-58-3
Έτος Έκδοσης               : 2015
Διάσταση / Εξώφυλλο    : 14 x 20,5 / Μαλακό
Σελίδες                           : 232


 

 

Περιεχόμενα

Λήψη αρχείου

Δείγμα βιβλίου

Λήψη αρχείου

Συγγραφέας

Θέμης Σαρανταένας [Σύμβουλος Μάρκετινγκ]

  undefined

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι σύμβουλος μάρκετινγκ και ανάπτυξης μικρών-μεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρηματιών στην Ελλάδα (www.marketingconsultant.gr) και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.com.cy) και ασχολείται ενεργά στο μάρκετινγκ τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’Oréal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού και εμπορικού μάρκετινγκ (Trade Marketing). Με την πολυετή πείρα του στο εμπορικό μάρκετινγκ (δημιουργία μηχανισμών πώλησης στα καταστήματα), έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία.

Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με σεμινάρια μάρκετινγκ και επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Είναι εκπαιδευμένος Business and Personal Coach, κάτοχος πιστοποιημένου διπλώματος Personal and Business Coaching από το Kingstown College της Ιρλανδίας. Έχει εκδώσει δύο ebooks: «Η συμπεριφορά του καταναλωτή. Γνωρίστε πώς σκέφτεται και αυξήστε τις πωλήσεις σας!», «Το μάρκετινγκ σε 10 ερωτήσεις – Για μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες» και έναν οδηγό μάρκετινγκ που κυκλοφόρησε ένθετος στο κλαδικό περιοδικό Estetica με τίτλο τα «16 μυστικά επιτυχίας για το μάρκετινγκ μίας μικρής επιχείρησης». Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την τηλεοπτική εκπομπή «Marketing in Practice» που μεταδίδεται από το SBC TV, το μοναδικό οικονομικό-επιχειρηματικό κανάλι της χώρας, κάθε Πέμπτη στις 21.30.

Επικοινωνήστε με τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα:
Στο email: themis.s@marketingconsultant.gr για την Ελλάδα
και στο email: themis.s@marketingconsultant.com.cy για την Κύπρο.

 

Επικοινωνία

www.rosili.gr  info@rosili.gr 
Έδρα: Εθνικής Αντιστάσεως 6, 15344, Γέρακας Αττικής • Τηλ. 210 6615050
Βιβλιοπωλείο: Μαυρομιχάλη 5, 10679, Αθήνα • Τηλ. 210 3387288 ΝΕΟ